top of page

OVER ONS

Met Flanders Horeca Business richten we ons specifiek naar de horecasector in gans Vlaanderen, meer bepaald naar Iedereen die een horecazaak in overname of te huur heeft om deze de mogelijkheid te bieden om dit via een advertentieruimte op onze site te publiceren.

 

In de regio Groot Antwerpen en weldra ook in andere regio's, bieden we onze extra services aan. Een servicepakket dat veel omvattend is wat betreft gericht ondersteuning en begeleiding bieden in alle aspecten van een overname of verhuur van een horecazaak.

 

We gaan, indien gewenst, samen op zoek naar een overnemer. Met onze extra services gaan we ook mensen begeleiden in 'het zoeken naar een horecapand' en brengen deze in contact met de overlater / verhuurder.

 

We hebben reeds jaren ervaring met alle aspecten van de horeca. Met Flanders Horeca Business beperken we ons bewust tot dit segment om een vlotte en uitgebreide service te kunnen bieden aan onze klanten.

Bij een 'horecazaak overlaten of verhuren' komt bovendien nog veel meer zien zoals bvb. bezichtigen van het pand, administratieve rompslomp, etc.. 

 

Ook als overnemer of huurder wordt je met verschillende zaken geconfronteerd waar u ofwel niet van op de hoogte bent ofwel te weinig tijd voor heeft om hier zelf 100% mee bezig te zijn.

 

Flanders Horeca Business is dan ook een absolute meerwaarde voor iedereen die bij een overnameproces betrokken is.

Ons team staat graag voor u klaar.. 

bottom of page